Nejnovější recenze ze sekce Hoverboardy
- jen malá zkouška, protože to je dárek k vánocům - je funkční a určitě bude velká spokojenost
- Super
Vše v naprostém pořádku, můžeme jen doporučit, super zboží i obchod, velmi milá komunikace, bleskové doručení, dobře zabaleno.. Ta ne 5 hvezdicek
- Rychlost dodání,dobra spolupráce s obchodem
Je to dárek,ale na první pohled vypadá robustně a vzhled parádní
- Cena velice příznivá. Balení obsahuje i dálkový ovladač a tašku na přenos Hoverboardu.
Je dost těžký pro menší děti. Musí ho nosit dospělý.
Spokojená
Názor zatím nemohu přesně popsat, je to vánoční dárek. Ale už teď vím, že děti budou nadšené, jednak to je splnění jejich přání, za mě skvělý design, svítí a má reproduktor
- Je robustní
- Správná barva
- Velká kola
- Pouzdro
Objednávala jsem jako dárek, takže zatím nevyzkoušeno. Nad mé očekávání je Hoverboard velmi robustní....čekala jsem že bude krapet menší a lehčí........ale čím větší kola tím lépe. (Alespoň tak mi to řekl ten, pro koho hoverboard je). Barva odpovídá přesně tomu, co jsem si objednala, takže za mě velká spokojenost....snad s tím bude spokojený i jeho budoucí uživatel :). Určitě bych doporučila všem, kdo by chtěl jezdit i trochu v terénu a ne jen na silnici, myslím, že hoverboard nebude mít problém vyrovnat se s nesrovnalostmi podkladu po kterém bude jezdit.
Po vyzkoušení super
Já zkušenost nemám, ale když vidím syna který se naučil během 15 minut ovládat svůj Hoverbord násednou a slezt tak velice jednoduché.
- Kvalita
- Rychlost dodání
- Ochota
- přišel jiný hoverboard než jsem objednala
dodání do dvou pracovních dnů, ale bohužel přišel jiné zboží než jsem původně objednala. chtěli jsme crazy a přišel fire red
- Jednoduché ovládání (teda pro dceru), po pár minutách na hoveboardu tančila.
- Zvládá terén - kostky, trávu i štěrk.
- Dlouhá doba dojezdu po signálu vybitá baterie.
- Plast lehce praskne, lze ale koupit silikonový obal (musíme dokoupit).
Z hoveboardu je dcera nadšená, lehce se ovládá, zvládá i nerovný terén. Jako matka jsem měla vcelku strach, ale dcera na něm funguje, jako kdyby to byly její druhé nohy. I hudba je super!
- super pro zabavení dětí , trénují stabilitu svého těla
- Vzhled
- Výdrž baterie
Velká spokojenost . Splnil očekáváné funkce.
- Vše super!!!
- dobrá zábava pro děti i dospělé
- snadno se ovládá
- skvělé na balanc
- dárek, který potěší
dobrá cena
Zobrazuji 181 - 200 ze 393 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...20 Další »