Nejnovější recenze ze sekce Hoverboardy
- Větší kola
- vak
- pumpa
- dálkové ovládání
- možnost přepínání režimu jízdy
- zvládá i náročnější terén
- Zatím žádné -
Dcera je nadmíru spokojena, možnost přepínání režimu jízdy, zvládá i náročnější terén.
- kvalitní výrobek
- terénní verze
Vybrala jsem terénní hoverboard pro větší zábavu dětí a dospělých.
Koupeno pro 10leteho syna. Super svezeni i pro dospělé pokud se na tom udrží. Dětem se to učí lépe. Jezdime i po louce,silnici,na in-line dráze. Syna to moc baví.
Dobrý
- Zabava na léto pro děti,určitě doporučuji
- Krásný dárek pro vnučku.
Zatim vse ok, dcera spokojena
Pro děti výborný přibližovací prostředek.
Funkční. Vše v pořádku.
- reaguje bez prodlevy
- dobrá cena
- oproti popisu na e-shopu tam jsou noname baterie, udávaný dojezd je nesmysl
- Výhodná cena oproti konkurenci.
- Vše OK
- Žádné
- Výborná zábava pro celou rodinu.
- Děti zabaví na dlouho.Dospělého na chvíli taky.
- Výdrž baterie.
- Díky 10" kolům přejede i nerovnost/trávu - ale spíš nouzově
- Nízká maximální rychlost
- Nabíjecí konektor zespodu a plastová (vypadávající krytka)
- Příšerně hlasitý zvuk při zapnutí
- cca 15kg
- Těžké vybrat. Prodávající se verze (motor, baterie) se stejným názvem.
Hoverboard nás příjemně překvapil. Jezdí se na něm dobře, až se bojím, aby syn nezapomněl chodit. Co mi fakt vadí je zvuk při zapnutí (cosi to anglicky zařve). Výkon je slušný, 30kg kluk s tím zrychluje parádně. Ale maximálka je nízká, začne pípat dřív než při 15km/h. Při 70kg už jsou poznat větší kola a reakce jsou vlažnější - ale jede.
PS: Protože pod stejným názvem jsou různé verze (za ceny od 5 do 10 tisíc Kč), tak podotýkám, že máme verzi z Datartu (zn. Eljet, 6000,-, 2x350W, baterie bez označení, elektronika bez označení, ale podle jedné z diskuzí Tao-tao)
Ve srovnání s jinými eshopy bylo uvedené zboží nabízeno za velmi příznivou cenu. Koupil jsem tři pro vnučky a ty byly naprosto nadšeny. Jízdu zvládly během několika minut a pro jejich potřeby je tento produkt naprosto vyhovující. Pro věkovou kategorii 7 až 11 let jednoznačně doporučuji v případě, že budou používat k zábavnému pojíždění v blízkosti bydliště. Pro přenášení je pro dítě dost těžký.
Ještě jednou zdůrazňuji - doporučuji nákup tohoto typu hoverboardu.
- Výborný dárek
Zobrazuji 201 - 220 ze 393 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...20 Další »